Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Autómentés, Fuvarozás, Autókölcsönzés Országosan cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Autómentés, Fuvarozás, Autókölcsönzés Országosan

Cégünk autómentő szolgáltatását úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint hívástól számított 1 órán belül kitudjunk érni a helyszínre. Legyen szó külföldről, belföldről, vagy Budapestről bármikor hívhat minket a nap 24 órájában és azonnal indulunk a segítségére! Minden megbízást pontosan, precízen és gyorsan teljesítünk. Minden igényét kitudjuk szolgálni: amennyiben igényli a helyszínre csereautót is tudunk Önnek vinni, illetve a régi járművét telephelyünkön tudjuk tárolni.

Járműveink felszereltségét hónapról-hónapra ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.

Cégünk komoly figyelmet szentel annak, hogy autóinkat rendszeresen karbantartsuk és megfelelően kitakarítsuk, hogy ügyfeleink kellő kényelemben és biztonságban élvezhessék az utazást. Az autóbérlés tökéletes választás lehet, hogyha a saját autója meghibásodott, ha elutazna, de nincs mivel, vagy akár szeretne kipróbálni egy új autót, a vezetés élménye miatt. Autóink egytől-egyig alacsony fogyasztásúak és az aktuális évszaknak megfelelő gumival rendelkeznek. A bérlés induló helyszínét Ön választja meg, így ha vasútállomáson, reptéren, vagy vidéken szeretné átvenni az autóját, mi odaszállítjuk Önnek!

Autómentés, Fuvarozás, Autókölcsönzés Országosan

Tevékenységek:

autómentés, autókölcsönzés, fuvarozás, AUTÓBÉRLÉS, autómentés országosan, autómentés Budapest, autókölcsönzés Budapest, fuvarozás országosan

Telephelyek, elérhetőségek:

2230 Gyömrő, Csokonai u. 61.
Mobil: 06 (70) 408-1631
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat