Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Motorszerviz, Alkatrészkereskedelem - Tábori Tuning cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Motorszerviz, Alkatrészkereskedelem - Tábori Tuning

Barátságom a motorkerékpárokkal 1956-ban kezdődött, amikor egy 100-as Csepel apró hibáit sikeresen kijavítottam és azt követően kipróbálhattam. 
Technikumi éveim alatt az elméleti és gyakorlati élmények hatására a kétütemű motorok szerelmese lettem.  
Egyetlen munkahelyemen elsősorban robbanómotorok javításával, jármű és gépalkatrészek gyártásával, felújításával, majd azok minőség-ellenőrzésével foglalkoztam. 
Szakmai írásaimat több esetben publikálták a Motor-revü és az Autó– motor hasábjain.
1974.-ben a sikeres szakvizsgák és mestervizsga után magán iparos lettem. Kezdetben a korabeli típusokat Csepeleket, Pannóniákat, Jawákat, MZ-ket, Simsonokat javítottuk. A fentiek közül a leghűségesebbnek a Simson márka bizonyult. Igazolja ezt az országszerte futó rengetek Simson motor, melyeknek többsége hordozza kezünk, vagy gépeink munkáját és viseli a Tábori Tuning matricát.  
A nyugati és távol-keleti motorok megjelenése óta igyekszünk lépést tartani a legújabb típusok javításával és alkatész ellátásával is. 
Manapság elsősorban a kétütemű motorok, motorkerékpárok, robogók javításával foglalkozunk, felhasználva a szakmában eltöltött 50 év elméleti és gyakorlati tapasztalatát. 
A motorok gépmunkáját saját gépműhelyünkben készítjük el, biztosítva ezzel a legjobb minőséget és a legrövidebb határidőt. 
Üzletünkben megtalálhatók, megrendelhetők a legjobb gyártók és szállítók termékei, amelyekből a házilagos javításhoz, új és felújított motor alkatrészekkel, fődarabokkal állunk a motorosok szolgálatában. 
Amennyiben a fentiek felkeltik érdeklődését, úgy kérem kattintson további oldalainkra .

Várjuk telefon hívását, látogatását üzletünkben, szervizünkben .

Tevékenységek:

Babetta alkatrészek, Babetta tuning, bukósisakok, dugattyúkészítés, főtengely felújítás, gépműhely, hengerfúrás, hüvelyezés, motor alkatrészek, motor javítás, robogó javítás, robogó tuning, Simson javítás, Simson tuning, veterán gépmunkák, veterán munkák, csapágyszaküzlet

Telephelyek, elérhetőségek:

1041 Budapest, Templom u. 3.
Mobil: 06 (1) 369-2915
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat