Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  építészeti és településrendezési tervek és projektek értékelése és előkészítése tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Cégünk 1991-ben alakult túlnyomórészt a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karának oktatóiból. Ez a mai napig szoros szakmai együttműködést biztosít a felsőoktatással, illetve az ott dolgozó kollégákkal.
Többen a cég tagjai és társtervezői közül jelenleg is folytatnak oktatói tevékenységet.
Cégünkben jelenleg 4 főállású munkatárs dolgozik. Munkáinkhoz további – a feladatoknak megfelelő, 8-10 fős szakértői csapat áll rendelkezésre.

Irodánk tevékenysége során lefedi az építészeti és települérendezési tervek előkészítésének és megvalósításának teljes folyamatát. Külső szakmai kapcsolatai biztosítják, hogy a feladattól függően a szakági tervezésben is megfelelő, sok éves tapasztalattal bíró szakemberek álljanak rendelkezésre. Széles körű szakmai gyakorlattal rendelkezünk az építészeti tervezés, és a településtervezési-, településfejlesztési tervek előkészítése és elkészítése terén. Cégünknek teljes körű szakmai háttere van a tervezéshez kapcsolódó minden egyéb tevékenység magas színvonalú elvégzéséhez:
-építészeti tanulmány-, engedélyezési- és kiviteli tervek;

-térbeli tervezés és területfelhasználási tervek;
-regionális és térségi tervek;
-szerkezeti- és szabályozási tervek (ÁRT,RRT);
-építészeti és településrendezési tervek és projektek értékelése és előkészítése;
-fejlesztési tervek és hasznosítási koncepciók kidolgozása;
-fejlesztés-előkészítő tanulmányok, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése;
-kiviteli tenderdokumentációk előkészítése és a tendereztetés lebonyolítása;
-a tevékenységekhez kapcsolódó tanácsadói és szakértői tevékenység;
-számítógépes látványtervek készítése

Tevékenységünk magas színvonalú elvégzéséhez irodánkban rendelkezésre áll a megfelelő technikai háttér, amelynek segítségével terv- és más szakmai dokumentáció túlnyomó része teljes egészében számítógépes feldolgozással készül. Munkák során alkalmazott szoftverek: ArchiCAD, Mapinfo, ArtLantis, Autodesk 3Ds Max, Adobe CC.

 

A.D.U. Építész Iroda Kft

Tevékenységek:

tartószerkezetek tervezése, statikai tervezés, közművesítés, közlekedéstervezés, zöldfelületek, környezettervezés, épületgépészet, környezetvédelem, építész, építészet, építész tervező tevékenység, építészeti látványtervezés, építészeti tervezés, épülettervezés, generáltervezés, településszerkezeti terv, településtervezés, városrendezés, építészeti tanulmány, engedélyezési tervek, kiviteli tervek, térbeli tervezés, regionális tervek, engedélyezési tervek, kiviteli tervek, térbeli tervezés és területfelhasználási tervek, regionális és térségi tervek, szerkezeti- és szabályozási tervek (ÁRT RRT), építészeti és településrendezési tervek és projektek értékelése és előkészítése, fejlesztési tervek és hasznosítási koncepciók kidolgozása, fejlesztés-előkészítő tanulmányok, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, kiviteli tenderdokumentációk előkészítése és a tendereztetés lebonyolítása, a tevékenységekhez kapcsolódó tanácsadói és szakértői tevékenység, számítógépes látványtervek készítése

Telephelyek, elérhetőségek:

1111 Budapest, Kruspér u. 1/C.
Telefon: 06 (1) 209-7330, <br> 06 (1) 361-4957
Mobil: 06 (70) 381-7274
Fax: 06 (1) 361-4957
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat