Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  autómentés 0-24 tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Sofőrszolgálat, Autómentés Budapest

Olcsó, kedvező árú megbízható sofőrszolgálat, 0-24ig, az év bármely napján!

Amenyiben megbízható sofőrszolgálatra van szüksége, hívja a söfőrgurusofőrszolgálatot Budapesten non-stop. Autómentő kollégánk hazaviszi Önt és autóját is - nem kell aggódnia, hogy hol hagyja járművét. Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a Sofőrgurut, akár a fenti telefonszámra kattintva! Autómentő diszpécserünk készséggel áll az Ön rendelkezésére 0-24h-ig az év bármely napján! Non-stop Sofőrszolgálat: Sofőrbérlés 0-24h-ig - Reptéri transzfer - Szerviz fuvar - Teherautós fuvar - Rendezvény (több autós fuvar) - Flottamozgatás (több autós fuvar)

Sofőrszolgálat, Autómentés Budapest

Kedvező árú megbízható autómentés, 0-24ig, az év bármely napján!

Autómentés azonnal, fix áron, 0-24-ig, az év bármely napján
A Sofőrguru kedvező áron vállalja, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében,vagy akár országosan is. Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás, autómentést! Ha autómentésre van szüksége hívja autómentőkollégánkat! Miért kell az autómentés? Ki az aki szeret várakozni, főleg a téli hideg időben. Éppen erre nyújt megoldást Önnek az autómentés. Autómentő kollégánknagyon rövid idő alatt a helyszínre érkezik, és az Ön segítségére lesz!

Sofőrszolgálat, Autómentés Budapest

Tevékenységek:

sofőrszolgálat Budapest, NON-STOP sofőrszolgálat, sofőrszolgálat 0-24, sofőrbérlés, reptéri transzfer, teherautós fuvar, flottamozgatás, autómentés, NON-STOP autómentés, autómentés 0-24, motormentés, autómentés külföldön

Telephelyek, elérhetőségek:

1139 Budapest,
Mobil: 06 (30) 722-5250 Sofőrszolgálat, 06 (30) 565-4328 Autómentés
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat