Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Curiositas Állatorvosi Rendelő cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Curiositas Állatorvosi Rendelő

1991-ben nyitottuk meg állatorvosi rendelőnket, amely az első volt Csillaghegyen.
Elsősorban kedvtelésből tartott kisállatokkal, főleg kutyákkal és macskákkal foglalkozunk, korábban gyakrabban, ma már csak elvétve kezelünk lovakat és gazdasági haszonállatokat.

A fő hangsúlyt a betegségek megelőzésére fektetjük, a fertőző betegségek ellen védőoltásokkal, egyéb betegségek esetén a szükséges laborvizsgálatokkal és megfelelő felvilágosítással próbáljuk megelőzni a betegségek kialakulását. A megelőzés nagyon fontos, de sajnos nem mindig eredményes. Állataink ennek ellenére megbetegedhetnek. Az előforduló belgyógyászati, sebészeti és szülészeti betegségek megfelelő diagnosztikájához a közvetlen orvosi vizsgáló módszereken felül kiegészítő vizsgálatokat - röntgen, ultrahang, labor - is igénybe veszünk. Igyekszünk a kialakult kórképeket a lehető leghatékonyabb, legegyszerűbb, a betegeink számára legkevésbé fájdalmas és legrövidebb módon gyógyítani. Ehhez rendszeresen fejlesztjük eszközeinket, az alkalmazott gyógyszereket és elméleti felkészültségünket.

Tevékenységek:

akupunktúra, állatgyógyászat, állatorvos, állatorvosi gyógykezelés, állatorvosi rendelő, állatsebészeti ellátás, chip beültetés, ivartalanítás, műtétek, oltások, röntgen, sebészeti műtétek, szülészeti műtétek, ultrahangos vizsgálatok

Telephelyek, elérhetőségek:

1039 Budapest, Iszap u. 24.
Telefon: 06 (1) 240-8766
Mobil: 06 (30) 200-3224
Fax: 06 (1) 240-8766
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat