Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Eper Cukrászda cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Eper Cukrászda

(Pest megye)

Cégbemutató:

Eper Cukrászda
 
Vettünk egy nagy levegőt, nem utolsó sorban némi bátorságot és megpróbálunk a mindenki által szeretett Frer cukrászda nyomdokaiba lépni és legalább olyan meghatározó és a vendégek által szeretett cukrászdát teremteni, mint amit nekik sikerült hosszú-hosszú éveken keresztül.
Az Eper – mert erre kereszteltük – igyekszik ötvözni a hagyományokat, követve az előd irányvonalát és munkásságát a mai újszerű, új igényre alapuló süteményekkel. Ezt tesszük elsődlegesen a gyakori ételintolerancia miatt a mentes portfóliónkkal, ahol megtalálható tej-, laktóz-, cukor-, gluténmentes termékek sora. Emellett szívesen látjuk az oroszkrémtorta, dobostorta, az ishler és fagylalt rajongókat is, bízva hogy megelégedéssel távoznak és térnek be hozzánk újra meg újra.
Hisszük, hogy tisztességes munkával, szakmai alázattal, a vendégeink – és persze a süteményeink – szeretetével ebben a mai, rohanó, kissé értékveszett világban is tudunk jó helyet teremteni, ahol jó lenni és ahol jó enni.
 
Eper Cukrászda
Eper Cukrászda
Eper Cukrászda
Eper Cukrászda
 
 

Tevékenységek:

Eper Cukrászda, cukrászda Budapest, laktózmentes sütemények, , Tejmentes sütemények, cukormentes sütemények, gluténmentes sütemények, torták

Telephelyek, elérhetőségek:

1029 Budapest, Máriaremetei út 94.
Mobil: 06 (30) 487-6160
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat