Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Generálkivitelezés, építés, bontás, felújítás - Skillbau cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Generálkivitelezés, építés, bontás, felújítás - Skillbau

A Skillbau, a Finanz Holding Zrt ( www.finanz.hu) építőipari ágazata köszönti önt. Társaságunk 2016-ban alakult olyan építőipari szakemberek által, akik a szakmájukban több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Számos építkezésen fő és alvállalkozóként részt vettek, részfeladatoktól a generál kivitelezésig különböző munkafolyamatokban helytálltak.
Brigádjainkat mindig a megrendelőnk, a beruházó, főépítész igényei szerint állítjuk össze. A kőműves munkától, a festésig, a száraz építészettől, az épületgépészetig minden munkafolyamatra rendelkezünk szakemberrel.
Munkatársaink nem jelennek meg a munkahelyen alkoholos állapotban és természetesen munkaidőben nem isznak. Minőségbiztosítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy pontosan nyomon tudjuk követni munkatársaink munkáját. Felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Jelenleg akár 50 fős csapatot is össze tudunk állítani rövid időn belül, de igény szerint, mivel további munkaerő tartalékunk van, akár ennél jóval nagyobb csapattal is fel tudunk vonulni. Ami nem jelenti azt, hogy kisebb 2-5 fős brigádot igénylő munkákat elutasítanánk.
2017-ben nagy tapasztalatra tettünk szert CsOK-os lakások generálkivitelezőként való megvalósításában. Ennek lényege, hogy az otthonteremtő akár 22%-al, vagy 5m Ft-al olcsóbban juthat hozzá a családi házához, ugyanis mi 22%-al olcsóbban számlázzuk a beruházónak az építéshez szükséges anyagot, tehát 27% helyett csak 5% ÁFÁ-t kell az építtetőnek kifizetnie.
Természetesen ÁFA kedvezményes kivitelezésünket nem csak CSOK–os lakásépítések esetén, hanem minden esetben biztosítjuk partnereinknek, akik megfelelnek a törvényben előírt feltételeknek.
Elsősorban szerkezetkész épület kivitelezést vállalunk, de igény szerint akár kulcsrakész ajánlatot is tudunk adni megbízható alvállalkozóink bevonásával.
2018-ra még rendelkezünk szabad kapacitással. Az építkezés megkezdése előtt kérjen tőlünk árajánlatot. Várjuk megrendelő beruházó partnereink érdeklődését és további szakemberek, segédmunkások jelentkezését is.

Köszönjük szíves figyelmüket, keressenek minket akár beruházók, akár szakemberek!

Generálkivitelezés, építés, bontás, felújítás - Skillbau

Generálkivitelezés, építés, bontás, felújítás - Skillbau

Tevékenységek:

Épület bontás, felújítás, generálkivitelezés, ház építés, kulcsrakész ház építés, szerkezetkész épület kivitelezése, teljes körű felújítás, teljes körű generálkivitelezés, építőipari tevékenység

Telephelyek, elérhetőségek:

2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utca 116.
Mobil: 06 (20) 936-5250
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat