Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás - TARATAX Kft. cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás - TARATAX Kft.

Könyvelőirodánk 30 éves szakmai tapasztalattal végzi a vállalkozók, és gazdasági társaságok számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkáit. Ezeken felül kínáljuk  azokat a szolgáltatásokat is, amelyekre szüksége lehet a vállalkozásában a működése során. A könyvelési munka bizalmi feladat, a könyvelő belelát a vállalkozás üzleti adataiba, működésébe. A könyvelés menetét vezetői szemlélettel, a vállalkozó érdekeinek a szem előtt tartásával végezzük.

Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt! Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhat szaktudásunkban. Nagy hangsúly fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra is. Negyedévente (az ügyfél kérésére havonta) írásos riportot készítünk, amelyben tájékoztatjuk a vállalkozót cége gazdasági helyzetéről, az eredményéről, a várható adófizetési kötelezettségekről, és segítségére vagyunk az adó optimalizálásában is.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy Ön is és mi is nyugodtan aludjunk.

 

Tevékenységek:

könyvelőiroda, könyvelés Üllő, könyvelés Vecsés, könyvelés Gyál, könyvelés Budapest, bérszámfejtés, TB ügyintézés, cégalapítás, TANÁCSADÁS

Telephelyek, elérhetőségek:

1118 Budapest, Ady Endre u. 154.
Mobil: 06 (30) 691-7902
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat