Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület

Magas szintű szakmai tudásnak, és az állandó jó minőségre törekvésnek köszönhetően, a Kunyhó a mai napig Angyalföld egyetlen patinás cukrászdája, ahol nap, mint nap 150 féle kézműves süteményt, tortát és desszertet kínálnak.

A tradicionális receptek alapján, a hagyományos eljárásokkal készült süteményekhez, esküvői és szülinapi tortákhoz természetes alapanyagokat használnak, ezzel biztosítva a házias ízvilág és a látványos megjelenés tökéletes harmóniáját.

Tavasztól késő őszig, olasz alapanyagokból készült kiváló minőségű, főzött fagylalttal és parféval is csábítja vendégeit, amely családi program és gasztronómiai körutazás is egyben.

Az angyalföldi cukrászda termékeit számos viszonteladó is értékesíti, de hosszú évek óta a dunai sétahajók ellátásáról is Ők gondoskodnak.

Bár a nyitás óta közel 60 év telt el, és már a legújabb generáció nevelkedik az Osváth családban a cukrászda jellegzetes freskói, a mitsem változott szellemiségről árulkodnak: elérhető áron minőségi és házias süteményt, tortát kínálni!

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Vasárnapig: 9-20

Várjuk szeretettel!

Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület

Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület

Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület

Kunyhó Cukrászda Budapest 13.kerület

Tevékenységek:

Cukrászda Budapest, Cukrászda 13.kerület, Kunyhó cukrászda, , Figurás szülinapi torták, krémesek, különleges torták, cukrászdai péksütemény, édes teasütemény, sós sütemény, esküvői torta, születésnapi torta

Telephelyek, elérhetőségek:

1131 Budapest, Jász u. 136.
Telefon: 06 (1) 349-7683
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat