Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Szemüveg készítés 18.kerület cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Szemüveg készítés 18.kerület

Hiszünk abban,hogy mindenkinek mást jelent a tökéletes látás, a kényelmes szemüveg.
A világ legnagyobb szemüveglencse gyártójának az Essilor nagyköveteként, nap mint nap a tökéletes látásért, és a legkényelmesebb, legjobban használahtó szemüveg elkészítésén dolgozunk.
Mint Varilux Expert Gold nagykövet, mindent megteszünk, hogy ügyfeleink nagy megelégedéssel használják az új innovatív szemüveglencsékkel készült szemüvegeket..
Üzletünkben megvásárolható a Varilux, a világ első multifokális szemüveglencséjének teljes választéka.
Egyedi szemüveglencsék elkészítésénél lemérjük a szem titkos kódját, így szemünk gyorsabban alkalmazkodik a le - fel nézésnél.
Szemüveglencséinkhez ügyfeleink nevével ellátott garancia kártyát, és ajándék szemüveglencse biztosítást adunk. Varilux termékekre már a szemüveg elvestésére is és a biztosítás.
Üzletünkben megvásárolható a Colorlitte a színtévesztést korrigáló, és a diszlexiát ( olvasási nehézséget ) korrigáló szemüveglencsék.
Az állatlunk forgalmazott szemüveglencsékról itt olvashat bővebben.
látásvizsgálatra az alábbi linken tu jelenkezni:
 
Szemüveg készítés 18.kerület
Szemüveg készítés 18.kerület
 
 
 

 

Tevékenységek:

computeres látásvizsgálat 18. kerület, kontaktlencse illesztés 18.kerület, látásvizsgálat, látásvizsgálat 18.kerület, látásvizsgálat Budapest, napszemüveg, optika, optika 18. kerület, optika Budapest, optikus, szemüveg készítés 18.kerület, szemüveg készítés Budapest, szemüvegjavítás, szemüvegkészítés, szemvizsgálat 18.kerület, kontaktlencse

Telephelyek, elérhetőségek:

1188 Budapest, Nemes u. 1.
Telefon: 06 (1) 292-3339
Mobil: 06 (20) 285-6683
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat