Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  ablakok körüli káva javítás tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

 Nyílászáró-Árnyékolástechnika-Redőnykészítés-Gurtnicsere Pest megye

"Akinek nincs meleg otthona, annak hideg az egész világ."

Komfort érzetünket nagyban befolyásolja a nyílászárók állapota, minősége otthonunkban. Amennyiben úgy érzi, behúz a hideg az ablaknál, vagy lecserélné ajtaját egy biztonságosabbra, segítek Önnek.  Redőny- és szúnyogháló szerelésben jártas szakembert keres? Forduljon hozzám bizalommal, ha tanácsra van szüksége, biztosítom Önnek a szakszerű munkát, elégedettséget, elérhető áron, legyen idősebb vagy fiatalabb.

2007 óta foglalkozom nyílászárókkal, sokféle problémával találkoztam az idők során és úgy gondolom a mai világban egy jó szakember aranyat ér. :) Tekintse át a szolgáltatások és termékek sorát, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A megvalósításban én segítek!

 

Tevékenységek:

nyílászárók beépítése, Nyílászárók bontása, Nyílászárók helyreállítása, árnyékolástechnika, szúnyogháló szerelés, szúnyogháló javítás, Zárszerkezet javítás, Zárszerkezet csere, Aereco típusú légbevezető szerelése, Kisebb gipszkartonos munkák, ablakok körüli káva javítás, laminált parketta lerakás, HANGSZIGETELÉS, üveg/polikarbonát munkák, hőszigetelt üveg cseréje

Telephelyek, elérhetőségek:

2225 Üllő,
Mobil: 06 (30) 249-6603
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat