Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  autósiskola tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Egyszer mindenkinek eljön az életében a nap, amikor eldönti, hogy jogosítványra van szüksége. Az autósiskola kiválasztása viszont nem egyszerű feladat. Általában szakmai felkészültségben nem, viszont a szolgáltatás díjában igen komoly különbség lehet két autósiskola között. 

Mi arra törekszünk, hogy a gyakorlati vezetés gördülékenyen menjen, és minél többet autózz az órádon. Fontos, hogy ahol gyanúsan alacsony az alapóra, ott mindig sokkal többet kérnek el a pótóráért! Mi minden órát egységes áron adunk!

Ha a tanfolyam díját nem tudod egy összegben kifizetni, akkor sem kell aggódnod, hiszen nálunk lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is. A gyakorlati vezetés Budapest több pontján, Zuglóban, Óbudán és Dél-Budán lehetséges.

Sok szeretettel várunk minden kedves hallgatót, aki szeretné elsajátítani a biztonságos gépjárművezetés fortélyait. Reméljük, hamarosan Iskolánkban üdvözölhetünk.

Beiratkozás:

Hétfő és szerda 10-16h-ig, kedd és csütörtök: 15:00-19h-ig

Budapest, 1033 Polgár utca 3. (Bejárat: a park felőli oldalon)

Such Dóra
Oktatásszervező

Tel.: +36 70 55 22 500

 

Tevékenységek:

A kategóriás jogosítvány, autósiskola, B kategóriás jofosítvány, e-learning KRESZ tanfolyam, jogosítvány, kresz oktatás, kresz tanfolyam, motor jogosítvány, vezetés gyakorlat, ejogsi

Telephelyek, elérhetőségek:

1033 Budapest, Polgár utca 3.
Mobil: 06 (70) 552-2500
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Felnőttképzés - DEKRA Akademie Kft.

A biztonságot 1925-ös megalakulásunk óta szem előtt tartó vállalatként célunk, hogy a 100. születésnapunkra, 2025-re partnereink biztonságát a közlekedésben, a munkahelyükön és az otthonukban is segítsük. Gépjármű- és műszaki szakértői tevékenységünk keretében vállaljuk többek között gépjárművek, gépek, berendezések műszaki állapotának és forgalmi értékének meghatározását. Vizsgálólaboratóriumunk mérnökei munkakörnyezeti méréseikkel, vizsgálataikkal és szakértői tevékenységükkel a munkahelyek biztonságáért dolgoznak. Auditáló szervezetünk minőség- és környezetirányítási rendszerek tanúsításával foglalkozik, villamos nagylaboratóriumunk a villamos energiaátviteli hálózaton megtalálható berendezéseken végez akkreditált vizsgálatokat. Az ország egyik legnagyobb felnőttképzőjeként pedig – a munkaerő piaci űröket betölteni hivatott és az önálló gazdálkodást és vállalkozást támogató képzéseinkkel – a megélhetés biztonságát kínáljuk.

Tevékenységek:

DEKRA autósiskola, felnőttképzés, munkakörnyezeti mérések, munkavédelmi vizsgálatok, környezetvédelmi műszaki szakértői tevékenységek, gépjármű szakértői tevékenységek, Műszaki szakértői tevékenység, OKJ-s tanfolyamok, OKJ-n kívüli képzések, gépészeti OKJ tanfolyamok, elektrotechnikai OKJ tanfolyamok, elektronikai OKJ tanfolyamok mezőgazdasági OKJ tanfolyamok, hatósági jellegű képzések, hatósági tanfolyamok, vizsgaközpont

Telephelyek, elérhetőségek:

1012 Budapest, Vérmező út 4.
Telefon: 06 (1) 487-1090
Fax: 06 (1) 487-1099
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat