Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  csőtörés javítás tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Szolgáltatásaink: 

 • Villanyszerelés
 • Klíma telepítés
 • javítás - tisztítás
 • karbantartási munkák
 • okosotthon telepítés

Cégünk teljeskörű klímaszerelést vállal, amely magába foglalja a kültéri és beltéri egység helyének pontos kimérését, felszerelését és bekötését, a hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását és beüzemelését, a falátütést, a dekor csatornázást, a kondenzvíz elvezetését és a beszerelés folytán keletkezett építési hulladék feltakarítását. Ha cégünket bízza meg az új klímaberendezésének felszerelésével, számíthat a segítségünkre az eszköz használatával kapcsolatban is (szakszerű tanácsadás). A szerelésre garanciát vállalunk, és munkánkról telepítési tanúsítványt és garanciajegyet töltünk ki. Amennyiben megrendelésre kerül sor, és a megrendelt terméket cégünk szolgáltatja, az ár a kiszállítást is magába foglalja.

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Amennyiben árammal kapcsolatos problémát észlel – legyen az akár sercegő konnektor, folyamatosan lecsapódó áram, vagy akár zárlat – hibaelhárítás céljából feltétlenül keressen minket! 

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Cégünk fő profilja a hibaelhárítás. Így van ez a vízvezeték szereléssel összefüggő munkálatokkal kapcsolatban is. A vízvezetékkel kapcsolatos meghibásodás során cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

 • Duguláselhárítás
 • Csőtörés javítás
 • Vízvezeték, főcsatorna javítás

 

 

 

Tevékenységek:

villanyszerelés, Klíma telepítés, klíma javítás, klíma tisztítás, karbantartás, okosotthon telepítés, , hibaelhárítás, konnektorok szerelése, kapcsolók szerelése, villanyszerelési munka, duguláselhárítás, csőtörés javítás, vízvezeték javítás, klíma karbantartás

Telephelyek, elérhetőségek:

1139 Budapest,
Mobil: 06 (70) 740-0500
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat