Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  cserépfedés tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Ács-tetőfedő-bádogos Pest megye

Megbízható és kiválóan szakképzett csapatunkkal vállalunk kisebb-nagyobb munkákat, legyen szó cserépfedésről, ácsmunkáról, ereszcsatorna rendszerről, egyedi bádogos munkákról. Cégünk 2005 -ben alakult, azóta és mostanáig javítási, szerelési és tetőépítési szolgáltatásokat nyújt. Kisebb SOS. munkákat is elvállalok.

Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk. Garanciát vállalunk a munkánkra és az anyagokra, amiket felhasználunk.

Az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel pontosan, precízen, a legnagyobb szakértelemmel végezzük munkánkat, több telephelyről kiindulva. Garanciálisan vállaljuk lapostetők, palatetők, cseréptetők szigetelését, javítását, karbantartását. A fenti menüpontokban részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, galériánkban pedig megtekintheti eddigi munkáinkat.

Ne bízza másra, ha gond van a tetővel ránk számíthat mindig, hisz azért vagyunk tetőfedők!

Amennyire a munka engedi, gyorsan dolgozunk. Határidőre és árajánlat alapján dolgozunk. Ez számunkra olyan sarokkő, amit biztosan tartani fogunk.

Kiemelten fontos számunkra az Ön elégedettsége. Hívjon még ma, és kérjen ajánlatot!

Ács-tetőfedő-bádogos Pest megye

Ács-tetőfedő-bádogos Pest megye

Ács-tetőfedő-bádogos Pest megye

Ács-tetőfedő-bádogos Pest megye

Tevékenységek:

új tetők kivitelezése, Tető felújítás, tető javítás, lapostetők szigetelése, lapostetők javítása, régi tetők felújítása, cserépfedés, cserépvágás, zsindelyezés, lemezfedés, tetőablakok beépítése, tetőfelületek tisztítása, tetőfelületek mosása, fa felületek kezelése, lapostető javítás, lapostető szigetelés, viharkár utáni javítások, tető felújítás Pest megye, tető javítás Pest megye,

Telephelyek, elérhetőségek:

1239 Budapest,
Mobil: 06 (30) 208-0607
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

TetőjavítóMester 06705999748

Magyarország egyik legmegbízhatóbb tetőfedő mestere vagyok!

10 éve ismerkedtem meg ezzel a szakmával, és azonnal beleszerettem. Azóta eltelt évek során ez a kapcsolat a szenvedélyemmé vált, és ez látszik is a munkáim minőségén.

A sikeremnek nincsen semmilyen különleges titka. „Mindössze” sokéves tapasztalat, szakmai tudás, tisztességes, pontos és precíz munkavégzés, valamint reális árak, és maximális megbízhatóság jellemez.

Hívjon bátran, a hét összes napján elér: +36-70-599-9748

A tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek az utolsó pillanatig húzzák, amennyiben a tető, javításra szorul. Pedig a tető sérülése számtalan módon befolyásolja az egész épület tulajdonságait. A sérült tető sok minden ellen sérülékenyebbé, kevésbé ellenállóvá teszi az otthonunkat. Ezért nagyon fontos, hogy amikor a tető kialakítására kerül sor Önnél, akkor kizárólag magas minőségű alapanyagokkal, és kiváló szakemberekkel dolgozzon együtt. Mert ez a két feltétel a garancia arra, hogy évtizedekig nem kell újra (kivéve rendkívüli esetben) költenie rá.

Amennyiben már megtörtént a baj, akkor a tető javításának a komplexitását leginkább a tető kora határozza meg. Több évtizede szolgálatot teljesítő tetők esetén a legtöbbször a teljes cserét javasolom, mert hosszú távon az óvja meg leginkább a pénztárcáját. Néhány éve feltett, és megsérült tetők esetében általában a részleges javítás is megoldja a problémát.

Természetesen, ahogyan azt már említettem, rendkívüli esetekben egy igazán strapabíró tető is megsérülhet. Jöhet olyan vihar, természeti jelenség, amelynek nem tud ellenállni. Ám összességében minden felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy az általam felrakott tetőszerkezet tökéletes védelmet nyújt a beázásokkal, a jégesővel, erős esőzésekkel szemben is.

Szakmai tapasztalatom, precíz munkavégzésem, és maximális megbízhatóságom a garancia arra, hogy amennyiben velem dolgoztat, ön is közéjük fog tartozni.

Hívjon bátran amennyiben tetőfedéshez, tetőjavításhoz, szigeteléshez, bádogozáshoz, lakásfelújításhoz keresi a megfelelő szakembert. Mert megtalálta.

Budapesten és környékén nem talál jobb, megbízhatóbb, és pontosabb szakembert.

Tevékenységek:

ácsszerkezet készítés, bádogos munkák, cserépfedés, lapostető szigetelés, minőségi és tartós tetőjavítás, professzionális tetőfedés, szerkezet ellenőrzés, tető hőszigetelés, tetőjavítás, tetőjavító mester

Telephelyek, elérhetőségek:

1196 Budapest, Batthyány utca 173. fszt. 6.
Mobil: 06 (70) 599-9748
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat