Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  duguláselhárítás tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:3

Cégbemutató:

Csatornatisztítás, duguláselhárítás - Papi Kft. 06 (30) 334-6207

Pest megyében duguláselhárítás, csatornatisztítás azonnali kiszállással

Fő profilunk a duguláselhárítás és a csatornatisztítás, amit egész Pest megyében, magánszemélyek , cégek, Önkormányzatok, Hivatalok- Hatóságok, Ipartelepek, Gyárak részére végzünk az év minden napján.

Kombinált és sima gépekkel, a legmodernebb technológiákat alkalmazva nyújtunk megoldást szennyvízhálózatok, csapadékhálózatok, víznyelők tisztítására, rendszeres, vagy alkalmankénti karbantartására.

Szolgáltatásaink:

Szennyvízhálózat mosatás

Duguláselhárítás

Csapadékhálózat tisztítás

Víznyelő tisztítás

Gépi szivattyúzás

Szikkasztó kutak tisztítása

Átemelők, aknák takarítása

Áteresz takarítás

Aknák takarítása

Víztorony tisztítás

Víztározó tisztítás

Zsírfogó tisztítás 

Csatornatisztítás, duguláselhárítás - Papi Kft. 06 (30) 334-6207

Csatornatisztítás, duguláselhárítás - Papi Kft. 06 (30) 334-6207

 

 

 

Tevékenységek:

duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Szennyvízhálózat mosatás, csapadékhálózat tisztítás, víznyelő tisztítás, gépi szivattyúzás, szikkasztó kutak tisztítása, átemelők takarítása, aknák takarítása, áteresz takarítás, víztorony tisztítás, víztározó tisztítás, zsírfogó tisztítás,

Telephelyek, elérhetőségek:

2151 Fót, Nyírfa u. 15.
Mobil: 06 (30) 334-6207
Fax: 06 (27) 358-079
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Duguláselhárítás-Csatornatisztítás Budapest

Világi Tamás, a csatornázás és a duguláselhárítás terén nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember vagyok.

A Világi Duguláselhárítás abszolút versenyképes, ugyanakkor tisztességes, megfizethető duguláselhárítási és csatornatisztítási árainak is.

A hiba megszüntetésével foglalkozó mesterrel szemben három fontos elvárásunk van: minél gyorsabban és tisztességes, megfizethető áron kapjunk szakszerű, környezetet védő, zöld segítséget.

A Világi Duguláselhárítás szolgáltatása NON-STOP elérhető Budapesten, Pest megyében és szélesebb értelemben vett vonzáskörzetben, például: Érd, Székesfehérvár, Dunaújváros, Cegléd, Dabas, Tatabánya, Százhalombatta, Győr... 

Tevékenységeink:

– duguláselhárítás
– csatornaépítés, csatornatisztítás, WOMA alkalmazása 
– kamerás csővizsgálat, kamerás csatornavizsgálat
– vízszivattyúzás – (például csapadékvíz szivattyúzása pincéből csőtörés vagy esőzés alkalmával)
– vízszivárgás keresés
– nyomvonal megállapítás

Duguláselhárítás-Csatornatisztítás Budapest

Tevékenységek:

duguláselhárítás, csatornaépítés, Csatornatisztítás, WOMA alkalmazása, vízszivattyúzás, csapadékvíz szivattyúzása, vízszivárgás, nyomvonal megállapítás, duguláselhárítás Budapest, duguláselhárítás Pest megye, csatornatisztítás Budapest, csatornatisztítás Pest megye, kamerás csővizsgálat Budapest, kamerás csővizsgálat Pest megye, vízszivattyúzás Budapest, vízszivattyúzás Pest megye, kamerás csővizsgálat, kamerás csatornavizsgálat,

Telephelyek, elérhetőségek:

Cégbemutató:

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Szolgáltatásaink: 

 • Villanyszerelés
 • Klíma telepítés
 • javítás - tisztítás
 • karbantartási munkák
 • okosotthon telepítés

Cégünk teljeskörű klímaszerelést vállal, amely magába foglalja a kültéri és beltéri egység helyének pontos kimérését, felszerelését és bekötését, a hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását és beüzemelését, a falátütést, a dekor csatornázást, a kondenzvíz elvezetését és a beszerelés folytán keletkezett építési hulladék feltakarítását. Ha cégünket bízza meg az új klímaberendezésének felszerelésével, számíthat a segítségünkre az eszköz használatával kapcsolatban is (szakszerű tanácsadás). A szerelésre garanciát vállalunk, és munkánkról telepítési tanúsítványt és garanciajegyet töltünk ki. Amennyiben megrendelésre kerül sor, és a megrendelt terméket cégünk szolgáltatja, az ár a kiszállítást is magába foglalja.

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Amennyiben árammal kapcsolatos problémát észlel – legyen az akár sercegő konnektor, folyamatosan lecsapódó áram, vagy akár zárlat – hibaelhárítás céljából feltétlenül keressen minket! 

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.  .

Cégünk fő profilja a hibaelhárítás. Így van ez a vízvezeték szereléssel összefüggő munkálatokkal kapcsolatban is. A vízvezetékkel kapcsolatos meghibásodás során cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

 • Duguláselhárítás
 • Csőtörés javítás
 • Vízvezeték, főcsatorna javítás

 

 

 

Tevékenységek:

villanyszerelés, Klíma telepítés, klíma javítás, klíma tisztítás, karbantartás, okosotthon telepítés, , hibaelhárítás, konnektorok szerelése, kapcsolók szerelése, villanyszerelési munka, duguláselhárítás, csőtörés javítás, vízvezeték javítás, klíma karbantartás

Telephelyek, elérhetőségek:

1139 Budapest,
Mobil: 06 (70) 740-0500
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat