Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  ereszcsatorna készítés tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Tetőszigetelés, Palatető felújítás, Bádogos munkák Pest megye

Spóroljon energiát a tetőszigeteléssel

nem megfelelő tetőszigetelés okozhatja a legtöbb hő eltávozását , így jelentősen növelve a fűtési költséget . A profi tetőszigetelés garantáltan megtérül, végeztesse el minél előbb!
Bármilyen szigetelési probláma esetén keressen minket bizalommal! Ingyenes felmérésünk során feltárjuk a probléma forrását, és megkeressük az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást.

Milyen problémát okoz a rossz tetőszigetelés?

A rossz tetőszigetelés a lakások beázását eredményezi. Ez jelentős anyagi kárt jelent, még akkor is, ha van lakásbiztosítás, mert a biztosító sem mindig fizet. Ráadásul a beázás veszélyezteti a lakásban az árammal működő tárgyakat, kigyulladhat a lakás is, ha a vezetékekre csurog a víz.
Fő profilunk a tetőszigetelés. Csapadékvíz elleni szigetelésének készítése és felújítása és az ehhez kapcsolódó bádogos és kőműves munkálatok, valamint cserépfedés javítása és készítése, kémények helyreállítása.

Palatető felújítása, akár bontás nélkül is!

Mivel a régi palatetők azbesztet is tartalmaznak, az évtized közepére az ilyen anyaggal fedett tetők – 30-50 éve használják – egyre gyakrabban szorulnak majd renoválásra, teljes felújításra . A palatető jégeső, a szerkezeti mozgások és az elöregedés miatt repedezik, törik, porlad, és mohásodni kezd.
Ez jelentős műszaki gondokat okoz, az épület beázásához vezet, és ezen túlmenően esztétikailag sem felemelő a látványuk. Hibás elemeinek a pótlására a gyártás megszüntetése miatt nincs lehetőség, marad a komolyabb felújítás.

Ereszcsatorna szerelés és kellékei

Problémája adódott az eresszel? Eldugult, folyik , de nem ott ahol kellene? Az eldugult eresz komoly károkat is tud okozni, ha máshová folyik a víz mint, ahová kellene.
Ha bármilyen problémát észlel a csatornával, netán leszakadt vagy cserélni kell, akkor szakemberhez kell fordulni, hogy ne legyen komolyabb kár.
Ereszcsatornáját rézből, aluminiumból, vagy rozsdamentes anyagból készítjük , nagy tapasztalatunk van az ilyen ereszek készítésében, cseréjében, javításában.
Akár azonnal megkezdjük a munkát, elhasználódott, eldugult csatornáját rövid időn belül megjavítjuk.

Tetőszigetelés, Palatető felújítás, Bádogos munkák Pest megye

Tetőszigetelés, Palatető felújítás, Bádogos munkák Pest megye

Tetőszigetelés, Palatető felújítás, Bádogos munkák Pest megye

Tetőszigetelés, Palatető felújítás, Bádogos munkák Pest megye

Tevékenységek:

bádogos munkák, bitumenes szigetelés, ereszcsatorna készítés, ereszfelújítás, palatető felújítás, tetőfelújítás, tetőszigetelés

Telephelyek, elérhetőségek:

2220 Vecsés, Jókai utca 28.
Mobil: 06 (70) 364-9701
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat