Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  linóleum felújítás 23.kerület tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Linóleum felújítása Budapest

Tiszta Szőnyeg, Ragyogó Márvány így lesz otthona csodaszép látvány!

MÁRVÁNYCSISZOLÁS! PADLÓFELÚJÍTÁS! SZŐNYEGTISZTÍTÁS! 
INGYENES FELMÉRÉS, INGYENES ÁRAJÁNLAT

Profi szakembereink a padlófelújítás vagy linóleum felújítás minőségi anyagokkal és precíz munkával újjá varázsolják a padlót. A legjobb eredményeket régebbi irodákban, irodaházakban és közintézményekben tudjuk elérni. A legtöbb esetben ilyen intézményekben már nagyon kopott a padló és igazi csodát lehet elérni egy padlófelújítással.

Hiszünk abban, hogy a minőségi munkáink és a korrekt hozzáállásunk az Ön elégedettségét is elfogja nyerni. Mivel kizárólag profi és minőségi munkát adunk ki a kezünkből, ezért garantáljuk, hogy elégedett lesz!

 

Tevékenységek:

linóleum felújítás Budapest, linóleum felújítás 1.kerület, linóleum felújítás 2. kerület, linóleum felújítás 3.kerület, linóleum felújítás 4.kerület, linóleum felújítás 5.kerület, linóleum felújítás 6.kerület, linóleum felújítás 7.kerület , linóleum felújítás 8.kerület, linóleum felújítás 9.kerület, linóleum felújítás 10.kerület, linóleum felújítás 11.kerület, linóleum felújítás 12.kerület, linóleum felújítás 13.kerület, linóleum felújítás 14.kerület, linóleum felújítás 15.kerület, linóleum felújítás 16.kerület, linóleum felújítás 17.kerület, linóleum felújítás 18.kerület, linóleum felújítás 19.kerület, linóleum felújítás 20.kerület, linóleum felújítás 21.kerület, linóleum felújítás 22.kerület, linóleum felújítás 23.kerület,

Telephelyek, elérhetőségek:

1131 Budapest,
Mobil: 06 (30) 971-4479
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat