Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Sószoba, aromaterápia, illóolaj - Dunaharaszti cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Sószoba, aromaterápia, illóolaj - Dunaharaszti

Bárdos Beáta vagyok, a Dunaharaszti Sószoba és Aromaszaküzlet megálmodója, lelkes aromateraeuta hallgató, édesanya és feleség.
Néhány éve, kisfiam születése után én is beálltam a vállalkozó anyukák sorába. Szerettem volna az irodai munkát hátrahagyva, belevágni valami újba, ami az egészséget szolgálja, egy új életszemléletet követve immár édesanyaként. Egy olyan helyről álmodtam, ahová mások is örömmel jönnek gyógyulni, játszani, egy-egy foglalkozáson részt venni.  

Sószobánk klímáját egy sógenerátor készíti elő. Ez a gép kellő finomságúra őrli a sót és sóaeroszolként fújja a szoba légterébe, ami sóköd formájában látható. Használatával a levegő sótartalma magas koncentrációt ér el és ennek belélegzése jótékony hatással van szervezetünkre.

A gyermekek nagy kedvence a sóhomokozó, amit Himalája sóval töltöttünk meg, biztosítva számukra a megfelelő játékteret. Így a sóhomokozás játék közbeni gyógyulásra serkenti őket és a koncentráció fejlesztésére.
Sószobánk falát parajdi sóval borítottuk, ami az esztétikai szerepen túl biztosítja a levegő minőségét és tisztaságát.
 
Sószoba, aromaterápia, illóolaj - Dunaharaszti
Sószoba, aromaterápia, illóolaj - Dunaharaszti
Sószoba, aromaterápia, illóolaj - Dunaharaszti
 

Tevékenységek:

aloe vera termékek Dunaharaszti, aromaterápia, aromaterápia Dunaharaszti, illóolajok, sószoba, sószoba Dunaharaszti, Aloe Vera termékek, sóterápia, aromaszaküzlet,

Telephelyek, elérhetőségek:

2330 Dunaharaszti, Somogyváry Gyula u. 2.
Mobil: 06 (20) 665-3860
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat