Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  Szemüveg készítés, szemvizsgálat - Halm Optika cégnévre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Szemüveg készítés, szemvizsgálat - Halm Optika

Üzletünket 1999-ben nyitottuk. Halm Nándorné vagyok, diplomás optometrista, üzletvezető. 1998 óta foglalkozom szemvizsgálattal, nagy sikerrel. Visszatérő vevőink nagy megelégedettsége a bizonyítéka munkánk sikerének, és számunkra az elégedett vevő a legnagyobb siker!

Nálunk egy barátságos környezetben lehet vásárolni. A szemüvegkeretek széles választéka megtalálható, a márkás keretektől az egyszerűbbekig.
Fontosnak tartjuk a szemüveg viselés kultúrájának ápolását, hiszünk abban, hogy a nagy szaktudással elkészített szemüveg viseléséé a jövő. A készen vásárolt szemüvegek viselése sok esetben sajnos látásromláshoz vezet. A sok éves szakmai tapasztalatunk az, hogy aki megfelelően kikorrigált szemüveget visel, annak látásromlása megáll, vagy legalábbis a romlás sokkal lassabb lesz, mint egy helytelen dioptriájú szemüveg viselése esetén. Ezért nagyon fontos a szemvizsgálat legalább kétévente egyszer. Vizsgálati eredményeinkért felelősséget vállalunk. Nálunk minden nap van szemvizsgálat!
A vizsgálat eredménye alapján szemüvegeket készítünk, melyekre szintén garanciát vállalunk!
A legjobb minőségű lencsékkel dolgozunk: Hoya, Zeiss, Essilor.
Minden típusú látásproblémára tudunk megoldást! Akár távolra, akár közelre vagy munkatávolságra lát rosszul, mi tudjuk a megoldást! Ha vizsgálat alatt valamilyen szembetegségre derül fény, (pl szürkehályog, stb) abban az esetben szemorvoshoz irányítjuk. Fontosnak tartjuk tudatosítani az időszakos szemvizsgálat fontosságát. Lehet, hogy nem változik a dioptria, de egy kontroll két évente mindenképpen indokolt! Nálunk a szemvizsgálat ingyenes, amennyiben velünk készítteti el szemüvegét.

Szemüveg készítés, szemvizsgálat - Halm Optika

Szemüveg készítés, szemvizsgálat - Halm Optika

Tevékenységek:

szemvizsgálat, szemüvegkeretek, szemüveglencsék, kontaktlencsék, szemvizsgálat Halm Optika, Szemvizsgálat 11.kerület,

Telephelyek, elérhetőségek:

1115 Budapest, Bartók Béla út 136.
Telefon: 06 (1) 203-9807
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat