Budapesti Tudakozó

Keresés eredménye:  neves medál tevékenységre Pest megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Heimné Szilvia vagyok, ékszerész, a Heim Ékszer Webáruház vezetője, az ékszereink tervezője és kivitelezője. Ékszerész csapatommal azon dolgozunk, hogy egyedi, rejtett tartalommal rendelkező ékszerek bőséges kínálatával kápráztassuk el vásárlóinkat és tegyük felejthetetlenné az ajándékozás pillanatát. 

A legtöbben azért választják a Heim ékszereket, mert ékszerészeink 25 év tapasztalattal a hátuk mögött a legnagyobb precizitással valósítják meg az egyedi elképzeléseket, így minden darab különleges és megismételhetetlen. Így válik egy karkötőből frappáns változtatással “apa karkötője”, egy gyermekek nevével díszített nyakláncból igazi “anya nyaklánc”, és így lesz egy gyűrű szavak nélkül is a szerelem közvetítője.

Vásárlóink szeretik, hogy szimbólum ékszereink által a kedvenc motívumuk, vagy figurájuk ősi erejét és hatalmát egész nap érezhetik.
Válogass az elegáns, klasszikus, a legújabb trendet követő modern és a szimbolikus jelentésű, védelmező ékszerek között, arany és ezüst kivitelben is!

A Heim Ékszer webáruház

A Heim Ékszer webáruház

A Heim Ékszer webáruház

A Heim Ékszer webáruház

A Heim Ékszer webáruház

Tevékenységek:

ékszerész, ékszer webáruház, alkalmi ékszerek, arany ékszerek, ezüst ékszerek, ékszergarnitúrák, gyöngyös ékszerek, férfi ékszerek, szimbólum ékszerek, neves medál, neves karkötő, neves nyaklánc, , ékszer

Telephelyek, elérhetőségek:

2600 Vác, Naszály út 18.
Mobil: 06 (70) 628-6346
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat